Over

2BePure

Over

Al sinds ik afgestudeerd was, droomde ik ervan mijn eigen zaak op te starten. Maar niets komt vanzelf. Daarom ben ik toen van start gegaan in een buurtwinkeltje waar ik heb geleerd hoe belangrijk het is om dag na dag je klanten in de watten te leggen.

Nu, 10 jaar later, heb ik dan toch de stap gezet en ben ik op 1 oktober 2013 van start te gaan als zelfstandige. Hier heb ik tot op vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad! Op 1 september 2014 heb ik mijn nieuwe zaak kunnen openen. Dit zou onmogelijk zijn geweest zonder mijn steun en toevertrouwen: mijn man Gert.

Ik wil mezelf graag onderscheiden door steeds vriendelijk en professioneel te zijn, door mezelf altijd uit te dagen en bij te scholen door extra cursussen te volgen en door mijn klanten zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan. Al moet ik zeggen dat het alle dagen hard werken is, het is ook alle dagen genieten met volle teugen…

Als gelaatsverzorgingsproducten heb ik voor het Belgisch merk CLEPHAR gekozen. Ik vind het belangrijk om mijn beloftes naar mijn klanten toe na te komen en hen de beste producten te kunnen aanbieden die resultaatgericht zijn en van Belgische makelij. Clephar is steeds koploper om de nieuwste en beste producten op de markt te brengen! Zo doe ik niet aan huidverzorging maar aan huidverbetering.

Zo, lieve klanten, ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in mijn zaakje.

Hartelijke groetjes, jullie specialiste, Kelly Pollenus